FLAŠA DO FLAŠE GAJBICA: Branko Kockica pije iz "zidarske" usred Skupštine (FOTO)

Već se pisalo o tome kako je na jednoj od sjednica Milićević verbalno napao i vrijeđao članicu komisije iz opozicione grupe Moramo, a zatim je gađao i papirnim materijalima sa sjednice,

  • Regija

  • 25. Feb. 2023  

  • 1

Nekada omiljeni lik iz djetinjstva svih nas koji smo gledali njegove emisije, Branko Kockica, danas je Branko Milićević, odbornik Vučićevog SNS-a u Skupštini grada Beograda, a nije rijetkost od kad je na toj funkciji da upriliči i po koji skandal.

Već se pisalo o tome kako je na jednoj od sjednica Milićević verbalno napao i vrijeđao članicu komisije iz opozicione grupe Moramo, a zatim je gađao i papirnim materijalima sa sjednice, piše beogradski portal Direktno.rs.

Nastavio je u sličnom stilu svoju političku karijeru. Na društvenim mrežama se pojavila fotografija njegovog novog nastupa.

Kao što vidimo, Branko pije nešto iz staklene flaše, ponavljamo nešto... Iz ovog ugla vrlo podjseća na klasičnu pivsku 0,5 bocu. Takozvani "zidarac". Sad, možda pije čaj iz takve boce, piše City magazine.

Slika se vrlo brzo proširila društvenim mrežama.

"Flaša do flaše gajbica, kroz prostor i kroz vrijeme, i uvijek novi amandmani i uvijek nove teme", "Viski, vinjak, loza to je moja dijagnoza", "To je čaj za prostatu i kockice u bubregu", "Tatatata piva, tatata piva", samo su neki od komentara.

Ove fotografije i ne čude toliko jer nisu rijetke priče iz kuloara i svakodnevnih dešavanja raznih ljudi, u kojima su susretali Milićevića kako umije da bude i bahat, bezobrazan i grub prema onima koji su u njemu oduvek vidijeli Branka Kockicu, junaka iz djetinjstva.

Što reče jedan od komentatora: "Čovek odlučio da postane životna lekcija za sve uzraste, ima vrlo metodičan pristup", pa tako izgleda, i dan danas Branko Kockica vaspitava sve nas, na svom primjeru, da se ne pretvorimo u njega u starosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...