MILAN DUNOVIĆ ZAMOLIO LIDERA NIP-a DA SE KULTURNO PONAŠA: "Elmedine Dino Konakoviću nastavi sa 'liderisanjem' bez dodvoravanja neprijateljima jedine nam domovine"

"Ukoliko nisi i nećeš svojim djelovanjem, kao Ministar vanjskih poslova BiH, dogovarati sastanak dvije vlade, a na kojem će se raspravljati o unutrašnjim pitanjima BiH, kao što je npr. Izborni zakon, onda nećeš morati da se plašiš zatvorske kazne", poručio mu je Dunović

  • Politika

  • 25. Feb. 2023  25. Feb. 2023

  • 8

Predsjedavajući Kluba zastupnika Demokratske fronte (DF) u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine Milan Dunović reagirao je na svom Facebook profilu na izjavu ministra vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedina Konakovića. 

Dunovićevu izjavu prenosimo u cjelosti:

"Elmedine Dino Konakoviću, nema potrebe da budeš nervozan.

Ukoliko nisi i nećeš svojim djelovanjem, kao Ministar vanjskih poslova BiH, dogovarati sastanak dvije vlade, a na kojem će se raspravljati o unutrašnjim pitanjima BiH, kao što je npr. Izborni zakon, onda nećeš morati da se plašiš zatvorske kazne.

Siguran sam da će zastupnici NIP-a u Parlamentarnoj skupštini BiH glasati o izmjenama Krivičnog zakona, te tako podržati zaštitu suvereniteta BiH.

Elmedine Dino Konakoviću, samo "hrabro" i "prevažno" nastavi sa "liderisanjem".

No, pokušaj, ovaj put, bez napada na novinare, bez izlizanih fraza i dodvoravanja neprijateljima jedine nam domovine!"

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...