DAVOR I ANTONIO BILI SU NOGOMETAŠI: Jeziva nesreća koja je odnijela dva mlada života potresla je BiH

Stradala su dvojica 23-godišnjaka Davor Delić i Antonio Kopić.

  • Hronika

  • 26. Feb. 2023  26. Feb. 2023

  • 0

Teška saobraćajna nesreća se dogodila u noći sa subote na nedjelju na cesti između Tolise i Buka, kod Orašja u kojoj su stradala dva mladića.

Stradala su dvojica 23-godišnjaka Davor Delić i Antonio Kopić.

"Dana 26.02.2023. godine oko 02:55 sati PS Orašje je zaprimila prijavu saobraćajne nesreće koja se dogodila na Regionalnoj cesti R-464 na lokaciji Gradišta, u kojoj ima povrijeđenih osoba.

Rano jutros smo primili vijest kako su u prometnoj nesreći smrtno stradala dva naša mlada momka Antonio Kopić i Davor Delić. Obiteljima stradalih, svim prijateljima ali i svim nama iz Oštre Luke iskreno saučešće, objavili su na FB stranici NK 19 Srpanj Oštra Luka.”

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...