TRAGIČNE VIJESTI: Madonin brat PRONAĐEN MRTAV, godinama je živio ispod mosta i borio se sa ALKOHOLIZMOM

Anthony se dugo borio s alkoholizmom, što je javno dokumentovano kada je prije više od 10 godina objavljeno da je godinama živio ispod mosta u Michiganu i da je njegova porodica prestala da mu pomaže.

  • Show

  • 26. Feb. 2023  

  • 1

Anthony Ciccone je javno optuživao sestru Madonnu i ostale članove porodice da su ga napustili.

Madonin najstariji brat Anthony Ciccone umro je 66. godini piše Daily Mail i navodi da su on i sestra slavne pjevačice navodno godinama živjeli na ulicama Michigena boreći se s alkoholizmom.

Suprug Madobnnine sestre Melanie Ciccone muzičar Joe Henry objavio je jučer na Instagramu sljedeće saopćenje: "Moj šurak Anthony Gerard Ciccone umro je prošle večeri. Poznajem ga od svoje 15. godine, od proljeća naših života u Michiganu je toliko godina prošlo".

Joe Henry je napomenuo da je veoma volio Anthonyja kao i da ga je bolje razumio od svih, više nego što je i sam ponekad želio da prizna, piše extratv.com. Naglasio je da je Anthony sada sa svojom majkom koja je 1963. u 33. godini izgubila bitku sa rakom.

Anthony se dugo borio s alkoholizmom, što je javno dokumentovano kada je prije više od 10 godina objavljeno da je godinama živio ispod mosta u Michiganu i da je njegova porodica prestala da mu pomaže.

"Daily mail" je 2017. pisao da je Anthony uspješno završio određenu vrstu programa odvikavanja i vratio se kući porodici.

Anthony Ciccone je javno optuživao sestru Madonnu i ostale članove porodice da su ga napustili. Pjevačica mu se navodno obraćala na razne načine i platila njegov boravak na rehabilitaciji u Teksasu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...