NURKIĆ SE OGLASIO NAKON PORAZA BIH OD MAĐARSKE I OKONČANJA KVALIFIKACIJA ZA MUNDOBASKET: Kada dođu bolja "vremena"...

Oglasio se najbolji bh. košarkaš

  • Sport

  • 26. Feb. 2023  

  • 1

Jusuf Nurkić, bh. košarkaš, oglasio se večeras nakon poraza BiH od Mađarske rezultatom 87:77 i okončanja kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Nurkić se zahvalio svojim saigračima, ali je podsjetio i na stare probleme, koji su stalno prisutni u našem sportu.

"Hvala momci na svemu. Kada dođu bolja ‘vremena‘ i uslovi za sportiste, tada ćemo imati i mnogo veće uspjehe", poručio je Nurkić.

Podsjetimo, Nurkić nije mogao igrati za košarkaške Zmajeve u utakmicama protiv Crne Gore i Mađarske zbog toga što je u toku sezona u NBA ligi.

Također, vrijedi spomenuti kako je našoj reperezentaciji za plasman na Mundobasket bila potrebna pobjeda protiv Mađarske, ali i trijumf Češke protiv Crne Gore u Podgorici

Ipak, naši košarkaši večeras nisu uspjeli savladati Mađarsku, dok je Crna Gora na svom terenu upisala pobjedu protiv Češke i tako ostvarila plasman na Svjetsko prvenstvo, prenosi Sport1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...