VODEĆI TELEKOMUNIKACIJSKI OPERATER U BOSNI I HERCEGOVINI: BH Telecom traži graditelje, na 30 lokacija planiraju izgradnju...

Kompanija je pozvala zainteresovane kompanije da dostave inicijalne ponude za nabavku usluga, roba i radova.

  • Ekonomija

  • 02. Mar. 2023  

  • 0

BH Telecom u potrazi je za izvođačima radova koji će izgraditi fotonaponske sisteme na njegovih 30 lokacija baznih stanica radio pristupne mreže u Federaciji BiH.

Kompanija je pozvala zainteresovane kompanije da dostave inicijalne ponude za nabavku usluga, roba i radova.

Tender je podijeljen na dva lota, od kojih jedan obuhvata izgradnju fotonaponskih sistema na deset lokacija prenosivih outdoor baznih stanica radio pristupne mreže, a drugi na 20 lokacija indoor baznih stanica radio pristupne mreže.

BH Telecom će primati ponude do 13. marta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...