RUSKI VOJNICI U POMOĆ ZOVU VLADIMIRA PUTINA: "Ovo je je**na katastrofa..."

Pozivajući ruskog predsjednika Vladimira Putina u pomoć, vojnik kaže: "Nemamo se više kome obratiti."

  • Evropa

  • 02. Mar. 2023  

  • 3

CNN je sinoć emitirao snimke na kojima ruski vojnici kažu da im je dosta ratnih uvjeta u Ukrajini. Jedan vojnik kaže da je njegova jedinica već šest puta popunjena novomobiliziranim vojnicima. Pozivajući ruskog predsjednika Vladimira Putina u pomoć, vojnik kaže: "Nemamo se više kome obratiti."

CNN je emitirao još jedan video, u kojem ruski vojnik kaže da je situacija na terenu u istočnoj Ukrajini "totalni za*eb", napominjući da se jedan od tenkova njegove jedinice zapalio. "Pozdrav ravno s prve linije. Dokaz iz prve ruke o tome što se ovdje događa. Ovo je je*ena katastrofa", kaže.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...