VLADO KALEMBER OTKRIO DETALJE O RAZVODU: "Ana je u sudnici sjedila kraj mene. Znate li što je radila!?" (FOTO)

Vlado smatra da je Let 3 dobar izbor za Eurosong te da Riječani imaju šanse ući u finale.

  • Estrada

  • 02. Mar. 2023  

  • 0

Vlado Kalember otkrio je Special Happy Showuu da s ekipom iz 4 asa dovršava album na kojem će među šezdesetak gostiju biti Davor Gobac, Rade Šerbedžija, bivši ministar Davor Štern...

Vlado smatra da je Let 3 dobar izbor za Eurosong te da Riječani imaju šanse ući u finale.

Zna se da je u dobrim odnosima s bivšom suprugom, no prepričao je zanimljive detalje oko razvoda. U braku s Anom Rucner, Vlado Kalember dobio je sina Dariana, a nakon razvoda bivši partneri ostali su i više nego u dobrim odnosima, što je iznenadilo sutkinju na brakorazvodnoj parnici.

"Sjedili smo u sudnici, ali ne na suprotnim stranama, kao što je to praksa kod nas. Mi smo sjedili zajedno, a Ana me čak primila za ruku, na što nas je sutkinja upitala je li ovo neka ‘showbizz’ fora. Odgovorio sam joj da nije - kako smo se dogovorili da ćemo se oženiti, tako smo se dogovorili i da ćemo se rastati", rekao je pjevač.

Objavu dijeli

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...