ISTANČAN MODNI STIL: Ako ne znate kako kombinirati najpoželjnije hlače sezone možda vas inspirira Victoria Beckham (FOTO)

Uspješna dizajnerica i bivša članica Spice Girls trenutno se nalazi u Parizu na Sedmici mode gdje je ponovo privukla veliku pozornost.

  • Žena

  • 03. Mar. 2023  

  • 0

Slavna Britanka koja je nakon muzičke karijere izgradila impresivno modno carstvo, poznata je po svom istančanom modnom stilu u kojem prevladavaju bezvremenski klasici zbog čega je vječno modno nadahnuće brojnih fashionistica.

Ukoliko ste i vi zaljubljeni u trendi hlače širokih nogavica, a niste sigurni kako ih kombinirati, supruga nogometne legende Davida Beckhama ima sjajnu ideju.

Neutralne boje njezin su najčešći izbor te je i ovim lookom s potpisom svog brenda, potvrdila kako su siva i crna nikako ne moraju biti dosadne.

Victoria Beckham

Siva rolka i hlače širokih nogavica s bogatim naborima načinjene od tkanine sa suptilnim prugicama sjajan su spoj koji je Victoria (48) podignula moćnim detaljem - kožnim remenom sa zlatnom kopčom u obliku slova 'B' svog brenda.

Vitka majka četvero djece look bez greške koji će se svidjeti ljubiteljicama modnog minimalizma začinila je cipelama platformama i velikim sunčanim naočalima kakvima je godinama vjerna, navodi Tportal.hr.

Dizajnerica se ovoga puta odlučila za minimalan make-up, a kosu je stilizirala u meke kovrče.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...