NATOČI I U MERCEDES NE USKOČI: Izvukli dobitnika, pa mu poslali utješnu nagradu

Želimo vas obavijestiti kako Holdina kao odgovorna i transparentna kompanija uvijek zahtjeva provođenje sveobuhvatnih kontrolnih procesa nagradnih igara koje se organiziraju u njeno ime kako bi garantirala regularan i fer proces za sve učesnike.

  • Društvo

  • 04. Mar. 2023  

  • 0

Vjerni kupac goriva na Energoptrolovin i INA pumpama koji je osvojio mercedesa CLA 180 cupe u njemu se ipak neće provozati. Za utjehu Ina i Energopetrol su mu dali 100 KM goriva.

Dobitnika nagrade “Class Plus natoči, u Mercedes uskoči”,koji je izvučen prije mjesec dana iznenadila je obavijet da automobil ipak neće dobiti i da se nagradna igra poništava. razlog je navodna greška u tehničkom sistemu za izbor dobitnika.. Tim povodom INA i Energopetrol su izdali i saopštenje, piše Ljudski.ba.

Želimo vas obavijestiti kako Holdina kao odgovorna i transparentna kompanija uvijek zahtjeva provođenje sveobuhvatnih kontrolnih procesa nagradnih igara koje se organiziraju u njeno ime kako bi garantirala regularan i fer proces za sve učesnike.

U takvom procesu koji je proveden nakon izvlačenja glavne nagrade u nagradnoj igri “Class Plus natoči, u Mercedes uskoči”, utvrđeno je da je došlo do nenamjerne tehničke pogreške operatera sustava računalne aplikacije putem koje se vršilo izvlačenje glavne nagrade. Kako je greška uzrokovala materijalnu povredu PRAVILA NAGRADNE IGRE „CLASS PLUS NATOČI, U MERCEDES USKOČI“, a zakonski propisi ne predviđaju ponovno izvlačenje, dodjela glavne nagrade Mercedes-Benz 118 CLA 180 Coupé je otkazana.

Znamo da je ova nagrada bila od velikog interesa za sve naše kupce i razumijemo moguće razočaranje zbog pogreške koja se dogodila zbog čega upućujemo izvinjenje svim učesnicima u ime Holdine te poduzeća MITA Group koja je organizirala ovu nagradnu igru. Holdina zahtjeva poštivanje zakona u ovakvim situacijama.

Novčani iznos u vrijednosti glavne nagrade automobila Mercedes-Benz 118 CLA 180 Coupe, priređivač nagradne igre će podijeli na četiri ravnomjerna dijela i uplati na račune humanitarnih organizacija Crveni križ FBiH, Merhamet MDD, SHU DOBROTVOR i Caritas kako je to propisano članom 17. stav 1. Zakonom o igrama na sreću (Službene novine FBIH br. 48/ i 60/15).Holdina se nada da će uplata vrijednosti glavne nagrade humanitarnim organizacijama pomoći ljudima u potrebi te će i nadalje inzistirati na ispravnosti postupaka u provođenju nagradnih igara.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...