ZASTRAŠUJUĆA SNIMKA S PRVE LINIJE: Pogledajte ludu hrabrost ukrajinskog branitelja, izluđivao je agresorskog tenkistu…

- Naš heroj pod teškom vatrom, jedan na jedan s oklopnim transporterom! O ovim ljudima, koji šutke brane našu zemlju, treba pisati knjige! Slava Ukrajini, navodi se u komentaru.

  • HiTec

  • 05. Mar. 2023  05. Mar. 2023

  • 0

Zastrašujući video s bojišnice u Ukrajini. U njemu je glavni akter ukrajinski vojnik koji je, iako pod jakom neprijateljskom paljbom, uspio zadržati nevjerovatnu pribranost o kojoj danas priča cijeli svijet.

Ne zna se kad je i gdje tačno snimka nastala, ali vjerovatno ju je snimila bespilotna letjelica. Na njoj se vidi rusko oklopno vozilo BTR-82A na otvorenom polju koje napada bunker u kojoj se skriva vojnik. Udaraju topovi i puca se iz mitraljeza, čuju se najmanje tri eksplozije, ali Ukrajinac čeličnih živaca u svome rovu uspijeva ostati "hladan". Kreće se mirno i promišljeno, očito neuznemiren granatama koje nemilosrdno padaju oko njega. Jedva da se i trznuo kad su jake eksplozije zatresle rov. U jednom trenutku na njemu vidi se i crveni trag lasera, no vojnik i njega jednostavno ignorira.

- Naš heroj pod teškom vatrom, jedan na jedan s oklopnim transporterom! O ovim ljudima, koji šutke brane našu zemlju, treba pisati knjige! Slava Ukrajini! - objavljeno je na Twitteru, javlja portal The Warzone.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...