SUDAR U CENTRU BH. GRADA: Povrijeđena jedna osoba, Renault se zabio u zid (FOTO)

Kako se može vidjeti na fotografijama, na jednom od vozila koja su učestvovala u nesreći pričinjena je veća materijalna šteta.

  • Hronika

  • 05. Mar. 2023  

  • 0

Jedna osoba zadobila je povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se rano jutros dogodila u Doboju.

Kako je Faktoru potvrđeno iz Policijske uprave Doboj, nešto prije sedam sati došlo je do sudara dva putnička vozila na raskrsnici u centru grada.

"Naknadno je jedna osoba zatražila ukazivanje ljekarske pomoći. Najvjerovatnije se radi o lakšim tjelesnim povredama", kazali s u policiji.

Kako se može vidjeti na fotografijama, na jednom od vozila koja su učestvovala u nesreći pričinjena je veća materijalna šteta.

Na uviđaj su izašli pripadnici PU Doboj, piše Faktor.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...