"PODMUKLI SPLETKAROŠ I IZDAJNIK POKAZAO PRAVO LICE...": Bjesni verbalni rat između Vukanovića i Stanivukovića, Borenović dobio posljednje upozorenje...

-Niko se iz PDP-a nije oglasio niti osudio ovakve niskosti i podlosti, poručio je Stanivuković.

  • Mini market

  • 06. Mar. 2023  

  • 1

-Podmukli izdajnik i spletkaroš pokazao je svoje pravo lice, a brojni komentari i reakcije naroda, koji je zgrožen niskosti nekog ko se nažalost nalazi na mjestu gradonačelnika Banjaluke, pokazuju šta misle o njemu i njegovom „poduhvatu“. Činjenica da je dobio naslovnicu na sajtu ATV i udarni prilog u Dnevniku, da ga dijele i podržavaju Gorica Dodik, Zoran Šarenac i čelnici režima, da je objavu plasirao tempirano da bi skrenu pažnju sa sukoba u SNSD-u i početku sastanka GO SNSD Banjaluka i rasprave o smjeni Luke Petrovića, dovoljno govori ko ima interes i sa kim je sve dogovorio, piše na svom blogu zastupnik u NSRS-u Nebojša Vukanović.

alt

-Takođe na ovaj način podvalama, iako nisam objavio ništa neistinito, već činjenicu da je bio na Jahorini te ga upitao da kaže da kim se sastao u vili, pokušava pomoći režimu u namjeri da se staljinističkim metodama i drakonskim kaznama obračuna sa slobodnim medijima i novinarima. Ne kalkulišem, kritikujem i ukazuje na sve devijacije i kriminal u društvu, bez obzira da li ga čine vlast ili „opozicija“, pokušavam da provjerim izvor, što sam i sada uradio pozivajući Eleka i još neke na Jahorini, nisam nasjeo na „podvalu sa Ahmetovićem“ ali nemam ja nikakve institucije i službe, kao režim, da bi mogao provjeriti stvari kada institucije ćute i kriju informacije, kao što je slučaj sa teniskom „Arenom“ i drugim javnim investicijama, nastavlja Vukanović.

alt

 

Vukanović ide i korak dalje poručivši kako će PDP snositi posljedice ako se jasno ne ogradi od "podmuklog spletkaroša", kako je nazvao Draška Stranivukovića.

-Podmukli spletkaroš danas je izjavio kako je otišao na Jahorinu na sastanak PDP-a 28.2. i uz put snimio video-podvalu i propali pokušaj da me diskredituje, ali činjenice govore da toga dana nije bilo nikakvog partijskog sastanka. Istog dana predsjednik PDP-a Branislav Borenović bio je sa poslanicima i delegatima Parlamenta BiH na sastanku u Brčkom, a niko od funkcionera, niti od neka stranica PDP-a nije objavila da je bio sastanak, pa je pitanje da li se on uopšte dogodio, jer je poznato da Simbioza voli da se slika.

Niko se iz PDP-a nije oglasio niti osudio ovakve niskosti i podlosti, a imaju još ponedeljak rok da se ograde od svog podmuklog pulena, od Borenovića do ostalih funkcionera PDP-a, a ko bude ćutao i ne bude se distancirao od njega do sutra, ponedeljka 6.3. u ponoć, snosiće posljedice i biti u istom košu, a prva neka se za kanonadu pripremi Mirna Savić Banjac, desna ruka Podmuklog Spletkaroša, skromna podvižnica i trojeručica koja grabi tri plate, u Narodnoj skupštini, Muzičkoj školi i gradu Banjaluci. Toliko sam se toga nagutao nekorektnosti i noževa u leđa zbog „opšte stvari“, prećutao i prelazio preko mnogih udaraca funkcionerima PDP-a, od tužbi, napada i gađanja diktafonom Slavka Vučurevića, udaraca u Narodnoj skupštini i potezanja noža na mene u restoranu Hotela Bosna u pauzi sjednice od strane prethodnog šefa Kluba PDP-a Perice Bundala, jer sam branio Jelenu i Draška tokom sjednice o Pelješkom mostu, do javnih pljuvanja njihovih poslanika i poslednjih podvala Stanivukovića, da je dosta za 3 života, zaključio je Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...