PROCURIO NEVJEROVATAN VIDEO: Vozač kroz ogradu pobjegao sa autoceste, pogledajte kako je sve završilo…

Priliku za bijeg uočili su i drugi vozači.

  • Auto

  • 07. Mar. 2023  

  • 0

Nema vozača koji tokom svoje karijere za upravljačem nije završio u prometnoj gužvi. Događa se, a svi se različito nosimo sa stresom. Pitanje je, naravno, žuri li nam se negdje ili ne?! Ako je odgovor potvrdan, nervoza eksponencijalno raste do tačke ključanja. Sljedeći događaj kažnjiv je i opasan.

Tokom gužve nastale u blizini glavnog grada Argentine Buenos Airesa, zbog protesta autoprijevoznika, jedan vozač dosjetio se originalnog rješenja za bijeg. Uz pomoć još dvojice muškaraca razmonitrao je ogradu na autocesti i vozilom pobjegao s nje.

Priliku za bijeg uočili su i drugi vozači.

Video pogledajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...