DANI ALVES I DALJE IZA REŠETAKA: Bivša žena ubijeđena u njegovu nevinost

Sam Alves je tvrdio da je nevin, iako je nekoliko puta mijenjao svoju verziju incidenta, a na posjlednjem ročištu odlučeno je da je protiv njega prikupljeno dovoljno dokaza, kako bi ostao u pritvoru.

  • Sport

  • 07. Mar. 2023  

  • 0

Bivši odbrambeni igrač Barcelone, Dani Alves i dalje je u zatvoru, nakon što je početkom januara uhapšen pod optužbom da je silovao 23-godišnju djevojku u jednom od toaleta noćnog kluba u Barceloni, 30. decembra 2022. godine, prenosi Sportklub.

Sam Alves je tvrdio da je nevin, iako je nekoliko puta mijenjao svoju verziju incidenta, a na posjlednjem ročištu odlučeno je da je protiv njega prikupljeno dovoljno dokaza, kako bi ostao u pritvoru.

Alvesova bivša supruga, Dinorah Santana, dala je intervju listu Marca, u kojem je rekla da je ubijeđena u nevinost bivšeg muža, sa kojim ima dvoje djece.

“Dobro je, ostao je jak i njegovo ponašanje je dobro. Dani Alves ima porodicu i mnogo puta se dešava da ono što je rečeno, nije istina. To je nešto što opterećuje i živote naše djece, za njih je to teška situacija. Ja sam majka i kada djeca pate i ja patim. Ovo je loše vrijeme, ali proći će. Nisam ga pitala za različite verzije, jer znamo da je nevin. U to nema sumnje. I djeca i ja smo ubijeđeni u njegovu nevinost. Dokazat će se da je Dani Alves nevin sigurno i da će sve biti u redu“, rekla je Dinorah.

Manje jasna je sadašnja partnerka Brazilca, Joana Sanz, koja nikada nije javno podržala Alvesa, poslije cijelog slučaja i njegovog hapšenja. Španski mediji smatraju da je vrlo vjerovatno da će proslavljeni fudbaler veći dio godine provesti iza rešetaka, dok situacija ne dobije neki konkretniji sudski epilog.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...