KAMPANJA KOJA SLAVI I OSNAŽUJE ŽENE: Jennifer Lopez postala je zaštitno lice poznatog brenda donjeg rublja (FOTO)

Lopez je istinski ambasador za Intimissimi jer unosi snažni i moderni seksipil u brend i predstavlja njegove temeljne vrijednosti.

  • Žena

  • 08. Mar. 2023  08. Mar. 2023

  • 0

Intimissimi službeno objavljuje da je međunarodna ikona Jennifer Lopez njihov novi globalni brend ambasador. Talijanski brend donjeg rublja i intimne odjeće objavio je ovu vijest za vrijeme njihove nove kampanje za kolekciju proljeće/ljeto 2023.

Kampanja slavi žene i osnažuje ih da se osjećaju samopouzdano i cijenjeno u svim svojim životnim ulogama. Današnje žene su pametne, uspješne i uzor drugima, inspiriraju nas da marljivo radimo i slijedimo svoje snove. 

Lopez je istinski ambasador za Intimissimi jer unosi snažni i moderni seksipil u brend i predstavlja njegove temeljne vrijednosti.

“Kada smo tražili ambasadora koji utjelovljuje duh svih naših legendarnih kupaca, odmah smo se sjetili Jennifer Lopez. Želimo da žene žive ispunjenim životima i osjećaju se osnaženo svaki dan,” rekao je Matteo Veronesi, glavni izvršni direktor brenda Intimissimi.

 image PRESS

Jennifer je otkrila Intimissimi dok je putovala Italijom prošle godine. “Volim Italiju - ljude, modu, kulturu, hranu i njezinu historiju. Kada sam otkrila Intimissimi, odmah me privukla njihova dragocjena svila, romantična čipka, prekrasni i laskavi krojevi, te detaljni dizajn” rekla je Jennifer Lopez, “Ponosna sam što sam Intimissimi žena i počašćena što smatraju da predstavljam njihove kvalitete samopouzdanja, živahnosti i snage", prenosi Gloria.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...