SHARON STONE KONAČNO PROGOVORILA: "Zbog ove uloge sam izgubila starateljstvo nad sinom" (FOTO)

Glumica je tada tražila primarno starateljstvo nad Roanom, koji je tada imao 8 godina. Sudac je na kraju odbio njezin zahtjev navodeći da mu "Bronstein može pružiti stabilnije uvjete." 

  • Show

  • 08. Mar. 2023  

  • 0

Sharon Stone osvrnula se na gubitak starateljstva nad svojim sinom prije 15 godina.

U podcastu Table for Two ispričala je kako se gubitak starateljstva dogodio u trenutku kada je dosegnula vrhunac slave. Glumica smatra da je bila "unaprijed osuđena" u sporu oko starateljstva zbog uloge u filmu "Sirove strasti".

"Sudac je pitao moje dijete, mog malenog dječaka: 'Znaš li da tvoja majka snima erotske filmove?'. To je bilo zlostavljanje od strane sistema. Nisu mogli znati kakva sam majka jer sam snimila taj film", ispričala je Sharon.

"Ljudi snimaju bez odjeće i to se prikazuje na televiziji. Možda ste vidjeli šesnaestinu sekunde moje golotinje - i izgubila sam starateljstvo nad djetetom", dodala je glumica.

alt

Podsjećamo, Sharon je s bivšim suprugom Philom Bronsteinom sina Roana posvojila 2000. godine. Tri godine kasnije Bronstein je podnio zahtjev za razvod koji je finaliziran 2004. godine.

Glumica je, prenosi Index.hr, tada tražila primarno starateljstvo nad Roanom, koji je tada imao 8 godina. Sudac je na kraju odbio njezin zahtjev navodeći da mu "Bronstein može pružiti stabilnije uvjete." 

Nakon razvoda od Bronsteina, Sharon Stone je posvojila još dva dječaka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...