IZA SEBE IMA VEĆ NEKOLIKO ULOGA: Kćerka Mille Jovovich ista je mama (FOTO)

Ever Gabo je kći glumice Mille Jovovich i redatelja Paula W.S. Andersona, koji su zajedno stvarali filmski serijal "Resident Evil".

  • Žena

  • 08. Mar. 2023  

  • 0

Zapanjujuća je sličnost između 15-godišnje Ever Anderson i njene slavne majke Mille Jovovich, to je sve jasnije što je djevojka starija.

Mlada glumica iza sebe ima već nekoliko uloga, pojavljivala se na crvenom tepihu uz majku, a sada je došlo vrijeme da mladu Ever viđamo i u samostalnim izlascima.

Tinejdžerka nije htjela propustiti modnu reviju kuće Miu Miu u sklopu pariske Sedmice mode i za tu se priliku dotjerala.

image

Ever Gabo Anderson

 

Odabrala je traper haljinu mini kroja. Mladenačka haljina veže se oko vrata i ostavlja gola leđa, a zanimljivi su detalji džepovi kao i tanki remen oko struka. Ever je cijelu kombinaciju podignula neobičnim bijelim čizmama na nisku petu koje su pri vrhu izrezane poput japanki što je dodatno naglasilo retro notu cijele kombinacije. Uz cijelu kombinaciju odabrala je jarko crvenu torbicu na dugom remenu.

image  

Ever Gabo je kći glumice Mille Jovovich i redatelja Paula W.S. Andersona, koji su zajedno stvarali filmski serijal "Resident Evil". Njihova kći upravo je u jednom od tih filmova "Resident Evil: The Final Chapter" imala i svoj filmski debi, kada je glumila mlađu verziju glavnog lika Alice, koju glumi njezina majka.

Nakon toga, navodi Gloria.hr, utjelovila je mladu Natashu Romanoff u "Crnoj udovici" u kojoj glavnu ulogu ima Scarlett Johansson. Iduće ćemo je moći vidjeti u fantasy filmu "Peter Pan & Wendy", u kojem će igrati naslovnu ulogu Wendy, dok će Alexander Molony utjeloviti Petra Pana.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...