VELIKI UVIJEK IMAJU ODGOVOR: Nakon bolnog razlaza, Messenger se vraća u Facebook

Donedavno odvojena značajka uskoro će biti dostupna kao dio aplikacije Facebook, kažu iz Mete.

  • HiTec

  • 08. Mar. 2023  08. Mar. 2023

  • 0

Messenger će se uskoro vratiti u aplikaciju Facebook. Prema Metinom blogu, kompanija provodi testiranja kojima će s vremenom popularnu aplikaciju za dopisivanje učiniti dostupnom unutar mobilne aplikacije za Facebook.

Facebook i Messenger su se razišli 2014. nakon što je Mark Zuckerberg rekao da odvajanje Messengera pruža "bolje iskustvo korištenja". Meta će uskoro promijeniti tu odluku, što donekle ne dolazi kao neko iznenađenje. Ovaj potez, prema svemu sudeći, predstavlja samo jednu u nizu promjena kojima se Meta planira suprostaviti TikToku. Kineska društvena mreža, podsjećamo, ima integrirani sustav za razmjenu poruka.

Meta nije navela kad će se Messenger vratiti Facebooku, mreži koja trenutno ima "više korisnika nego ikad do sad". "Suprotno nedavnim objavama da Facebook odumire, mreži ide prilično dobro", piše Verge. "Korisnici ga koriste za više od povezivanja s prijateljima i obitelji, već i pronalaženjem tema i grupa koje se bave stvarima koje ih zanimaju".

Jedna stvar koja ide u prilog povećanom broju korisnika vjerojatno je i automatsko objavljivanje sadržaja s Instagrama na Facebooku. New York Times je u nedavnom izvješću otkrio da velik broj mladih ljudi ne zna da su Instagramu dozvolili da pri prijavi na platformu Instagramu daju mogućnost dijeljenja njihovih objava na Metinoj starijoj društvenoj mreži.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...