Regija
U ZAGREBU OSNOVAN "KLUB MOSTARACA": Evo šta su sebi stavili u zadatak...
Prije 15 min0
Prava, gusta čorba sa puno teletine.
Gastro
09. Mar. 2023
0
Sastojci:
500 gr telećeg mesa (krtina)
1 luk
¼ celera
2 mrkve
2 kašike brašna
200 ml milerama
ulje
so
biber
Priprema:
1. Luk sitno isjeckajte zajedno sa celerom i mrkvom pa popržite na ulju dok ne omekša.
2. Dodajte meso izrezano na kockice pa kratko prodinstajte.
3. Posolite, pobiberite i prelijte vodom.
4. Kuhaj te sat vremena kod meso ne omekša.
5. Mileram umutite sa malo vode pa uspite u šerpu i kuhajte još 10 minuta.
Prijatno!:)
Regija
U ZAGREBU OSNOVAN "KLUB MOSTARACA": Evo šta su sebi stavili u zadatak...
Prije 15 min0
Evropa
BIVŠI VLADIN INSAJDER: Ljuti Orbanov oponent predvodio hiljade demonstranata u Budimpešti (VIDEO)
Prije 17 min0
Politika
DODIK NA STALNOJ VEZI SA VUČIĆEM: "RS i Srbija predano pripremaju srpski Sabor!"
Prije 22 min0
Politika
ADVOKAT IBRE BEŠLIJE BURNO REAGOVAO: "Konaković govori neistine!"
Prije 27 min0
Gastro
RECEPT ZA BUREK HARISA DŽINOVIĆA: Neki ga ne vole sa ovim dodatkom
24. Apr. 20240
Gastro
ZA DOBRO JUTRO, ILI DOBAR DAN: Napravite francusku salatu prema našem receptu i oduševite ukućane… (VIDEO)
25. Apr. 20240
Gastro
ZA PRAVE GURMANE: Danas pravimo piletinu na mađarski način, nema joj ravne… (VIDEO)
24. Apr. 20240
Gastro
SVAKOG PETKA ISPOČETKA: Danas pravimo izvrsne ćufte u paradajz sosu i ne zaboravite pire krompir… (VIDEO)
Prije 15h0
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.