"NIJE MI BILA NAMJERA...": Nakon sumnji da je nestala u razarajućem zemljotresu, napokon se oglasila turska glumica (FOTO)

43-godišnja glumica rođena je u Ankari, a njezin otac je imigrant iz Bugarske.

  • Show

  • 10. Mar. 2023  

  • 0

Turska glumica Cansu Dere napokon se oglasila nakon što su njezini fanovi sumnjali da je nestala u stravičnom zemljotresu, koji je ovu zemlju pogodio prije više od mjesec dana.

Iako se ranije pojavila snimka na kojoj se vidi kako ona pomaže unesrećenima nakon zemljotresa, mnogi su i dalje bili zabrinuti zato što nije ništa objavila na društvenim mrežama. Ona je sada za CNN Turk kazala da je neko vrijeme nije bilo u javnosti zato što je slomila petu pa se oporavljala kod kuće.

"Nije mi bila namjera bilo koga zabrinuti. Nisam neko ko mnogo koristi društvene mreže. Instagram mi služi kao album u kojem dijelim svoje sretne trenutke", rekla je zvijezda turskih serija. 

43-godišnja glumica rođena je u Ankari, a njezin otac je imigrant iz Bugarske. Nakon što je diplomirala, posvetila se modelingu te osvojila titulu Miss Turske, što joj je otvorilo vrata za uloge u TV serijama, navodi Index.hr.

Njezina prva uloga bila je u turskoj seriji Metropalas iz 2004., a sljedeće godine glumila je u tri serije, Alancakaranlik, Avrupa Yakasi i Güz Yangani. Dvije godine poslije dobila je glavnu ulogu u hit seriji Sila, koja ju je proslavila širom svijeta, a poznata je i po ulogama u seriji Infiel te svjetskom hitu Sulejman Veličanstveni.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...