TRAGEDIJA NA MUZIČKOM FESTIVALU: Reper preminuo tokom koncerta, srušio se na bini (FOTO)

Mladi muzičar je zatim prebačen u bolnicu, a nemili događaj uznemiro je širu javnost.

  • Estrada

  • 12. Mar. 2023  

  • 1

Reper Costa Titch umro je nakon što se srušio na bini usred koncerta na Ultra Music Festivalu u Johannesburgu.

Reper čije je pravo ime glasilo Constantinos Tsobanoglou pao je bini nakon čega je izgubio svijest, kako se može naslutiti sa snimka koji Daily Mail nije želio da u cjelosti objavi.

alt

Mladi muzičar je zatim prebačen u bolnicu, a nemili događaj uznemiro je širu javnost.

Na snimku se vidi kako se Costa Titch spotakao na sceni i sklonio od gomile prije nego što je završio numeru. Pratili su ga aplauzi, a onda je jedan čovjek sa bine poručio publici da podigne ruke.

Dok su odzvanjali aplauzi, on je jedva stajao na nogama i samo se srušio. Publika je nastavila da aplaudira, dok su mu obezbjeđenje i ostali članovi tima pritrčali u pomoć.

alt

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...