NIŠTA BEZ PRIJATELJICE IZ SARAJEVA: Riječki Let 3 otišli korak dalje, pogledajte video-spot za pjesmu koja predstavlja Hrvatsku na Eurosongu…

Eurosong će se održati u Liverpoolu od 9. do 13.maja.

  • Show

  • 13. Mar. 2023  13. Mar. 2023

  • 2

Redatelj spota je Radislav Jovanov Gonzo kojemu je ovo, kako kaže, samo šlag na tortu nakon svih godina uspješne suradnje i prijateljstva.

Let 3 je bio na HRT-u kako bi najavio spot za pjesmu "Mama ŠČ!". Tom su prilikom rekli da će u Liverpoolu nastupiti u istim kostimima jer su im, ističu, jako lijepi i postali su prepoznatljivi. Zahvalili su prijateljici iz Sarajeva koja ih je sašila.

Nakon pobjede na Dori najavili su da će u Liverpool ići na električnom traktoru, što publika s veseljem iščekuje.

Rekli su i da će pjevati na hrvatskom jer na engleskom nema smisla.

Eurosong će se održati u Liverpoolu od 9. do 13.maja.

U nastavku pogledajte video-spot za pjesmu Mama ŠČ.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...