NEVIĐENO PONIŽENJE UOČI DODJELE OSCARA: Pogledajte šta je slavni glumac priredio voditeljici... (VIDEO)

U komentarima na društvenim mrežama tvrdi se kako je riječ o najgorem intervjuu ikada, te kako je slavni glumac pretjerao.

  • Šareni svijet

  • 13. Mar. 2023  

  • 0

Uoči sinoćnje 95. po redu dodjele Oscara, slavni glumac Hugh Grant (62) razgovarao je sa supermodelom Ashley Graham (34).

Britanski glumac je na pitanja voditeljice odgovarao potpuno nezainteresirano, kolutajući očima, uz grimase, a iako se Graham trudila zadržati osmijeh bilo je očito da joj je vidno neugodno.

- Čemu se najviše radujete večeras, pitala ga je, a Hugh je odgovorio: ‘Ničemu posebno.‘

- Ok, a što ste nam to odjenuli večeras, nastavila je Graham.

- Pa svoje odijelo, odgovara joj Grant.

- Svoje odijelo? Pa dobro, niste ga vi skrojili? Ko je krojač?, nastavlja zbunjena manekenka.

- Ne mogu se sjetiti imena svog krojača, kaže joj na to Grant.

- Ma dobro, to je okej, pozdrav vašem krojaču. Ali dajte mi recite kako ste se proveli na setu trilera ‘Glass Onion‘, je l‘ vam bilo zabavno snimati to?

-‘Pa jedva da sam u tom filmu, pojavio sam se samo na tri sekunde.‘

Riječ je inače o njegovoj cameo epizodi u filmu Riana Johnsona gdje se doista pojavljuje na par sekundi, a gdje glumi ljubavnika/supruga glavnog junaka, detektiva kojeg glumi Daniel Craig.

- Ali dobro, pojavili ste se tamo i ipak zabavili?

- Pa skoro, kratko zaključuje Grant.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...