ŠOKANTNA SAZNANJA SLOBODANA VASKOVIĆA: "Dodik uz pomoć premijera RS-a iz sjene nemilosrdno napada na rukovodstvo Srbije u namjeri da…"

-Dodik koristi tu poziciju kako bi se obračunao sa Srbijom, njenim rukovodstvom, Bosnom i Hercegovinom, iako u svim njegovim jalovim, ali opasnim pokušajima i atacima, najviše strada Republika Srpska, piše Vasković.

  • Mini market

  • 14. Mar. 2023  

  • 5

Davne 2015. godine, 22. decembra, u tekstu “Republika Srpska u Ratu protiv Srba; Dodikovi ruski mentori potpiruju SrpskoSrpski rat”, Vasković je objavio tvrdnje osoba veoma bliskih Dodiku da će “Dodik stati na čelo snaga protiv rukovodstva Srbije. I Pobijediti”, piše na svom blogu Slobodan Vasković.

-Od tada do danas prošlo je sedam i po godina i nalazimo se na vrhuncu tih težnji - Dodik nemilosrdno napada na rukovodstvo Srbije i Srbiju u namjeri da je na političkom i bezbjednosnom planu što više destabilizuje.

Tada sam pomenuo Dodikove “alate” protiv Srbije - Obrada Kesića i Predraga Ćeranića, koji su snažno jurišali na sve oponentne aktuelnog Uzurpatora koji se, teškom krađom izborne volje građana, i dalje nalazi na čelu Republike Srpske.

I koristi tu poziciju kako bi se obračunao sa Srbijom, njenim rukovodstvom, Bosnom i Hercegovinom, iako u svim njegovim jalovim, ali opasnim pokušajima i atacima, najviše strada Republika Srpska.

Jedan od najvažnijih Dodikovih agenata na terotoriji Srbije je Veljko Vukelić, njegov kum, koji već deceniju djeluje kao “premijer RS iz sjene” i, suštinski, vodi sve najznačajnije pljačke resursa Republike Srpske.

Zanimljivo je pročitati tekst “Veljko Vukelić, Dodikov kum, prvi pobjegao pred naletom HV (1991. godine) iz Zapadne Slavonije i ostavio i vojsku i civile na cjedilu, iako je bio komandant TO; Epilog - 516 poginulih i 615 ranjenih Srba”, koji je Vasković objavio 03.01.2017. godine.

Vukelić nakon toga prelazi u takozvanu RSK odakle, zajedno sa (sada pokojnim) Borislavom Mikelićem i Miloradom Dodikom intenzivno švercuje naftu i cigarete, o čemu se može pročitati u tekstu “Veljko Vukelić, moćni Kum iz sjene, sa Dodikom, tokom rata, švercovao cigare i naftu”.

Vasković tvrdi kako Vukelićevo sjedište, iz kojeg upravlja procesima u RS i koordinira napade na Srbiju, nije u Beogradu, već u Inđiji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...