JELENA KARLEUŠA BRUTALNO IZVRIJEĐALA KOLEGICE: "Drogirane falširaju i bauljaju po podu"

Ipak, nema puno razlike među njima.

  • Show

  • 14. Mar. 2023  14. Mar. 2023

  • 3

Jelena Karleuša je zbog nedavnih komentara Ane NIkolić i Dare Bubamare na njen račun odlučila da im uzvrati istom mjerom, pa se osvrnula na njihovo ponašanje i karijere.

"U poslednje vreme sam pročitala toliko uvreda na moj račun od raznih 'estradnih umetnica', kako sebe nazivaju, da sam padala u iskušenje da reagujem. Ali onda, dok ih gledam kako drogirane falširaju i bauljaju po podu dok se publika smeje ili se ponižavaju svirajući frule zgražavajući publiku svojim pravim licem, 'umom' i telom bez fotošopa... Ili po raznim negledanim rijalitijima oživljavaju propale karijere za malo parica noseći vunene kape i kineske implante za grudi ugrađene u du*eta - nešto mi bude žao“, počela je Karleuša, pa dodala:

„Nemam želju da reagujem na te njihove uvrede, jer uz te tekstove uvek ide njihov i snimak ili slika i ja prosto ostanem bez teksta (Ova neverovatna milost i sažaljenje u meni su proizvod velikog umora zbog rada. Verujte, samo je privremeno stanje)“, zaključila je Jelena Karleuša.

(Nova.rs) 

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...