ZBOG UBISTVA U BEOGRADU: U Sarajevu uhapšena 22-godišnjakinja

Dvadesetdvogodišnjakinja je slobode lišena na području općine Centar.

  • Hronika

  • 14. Mar. 2023  

  • 0

Policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo u utorak uvečer uhapsili su žensku osobu za kojom je raspisana međunarodna potjernica zbog ubistva u Beogradu, u Srbiji.

Dvadesetdvogodišnjakinja je slobode lišena na području općine Centar.

“Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo večeras su slobode lišili žensku osobu A.Š., rođenu 2001. godine u Brčkom, a za kojom je raspisana međunarodna potjernica zbog krivičnog djela ubistva, počinjenog na štetu R.R., dana 09.03.2023. godine u Beogradu, Srbija”, navedeno je na stranici MUP-a KS.

Uhapšena ženska osoba predata je u Jedinicu za zadržavanje osoba lišenih slobode, a obaviješten je i dežurni tužilac Tužilaštva Bosne i Hercegovine.

Kako su iz MUP-a KS dodali, akcija je izvedena u saradnji s Upravom za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS i Policijom Brčko Distrikta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...