"SLOBODNA BOSNA" U POSJEDU ŠOKANTNOG SNIMKA: Pogledajte brutalan napad NiP-ovog Halila Bajramovića na Sulejmana Samardžića u hotelu Holiday Inn (VIDEO)

Na snimku koji možete pogledati u nastavku se jasno vidi kako Samardžić ulazi u lift a za njim Bajramović gdje mu udara tri šamara.

  • Hronika

  • 14. Mar. 2023  14. Mar. 2023

  • 13

Nakon današnjih izjava koje je Halil Bajramović dao medijima i u kojima tvrdi kako je potpuna neistina da je fizički napao Sulejmana Samardžića, savjetnika premijera Vlade USK, u javnost je procurio video iz kojeg se može izvući sasvim drugačiji zaključak

Na snimku koji možete pogledati u nastavku se jasno vidi kako Samardžić ulazi u lift a za njim Bajramović gdje mu udara tri šamara.

Podsjećamo, Bajramović je danas za televiziju N1 rekao da je on bio žrtva te da su mu zvaničnici NES-a "prepriječili put". 

"Ja sam jednostavno žurio, nisam imao vremena za takve stvari. U trenutku kada sam izašao iz lifta, na recepciji, primjetio sam da su još dvojica tu čekali. Jedan je bio Rifet Hozanović, drugi je Mustafa Ružnić sa veoma nezgodnim rječnikom i tonom. Oni su meni prepriječili put. Rekao sam recepciji da zove policiju i kada sam vidio šta čine, uzeo sam telefon da ih snimam. Kada sam izvadio telefon, jedan od njih, mislim baš Sulejman Samardžić je oteo telefon i pobjegao i počeo brisati moje snimke. Tražio sam od gospođe da zovu policiju, policija je došla brzo. Uzeli su izjavu od mene", rekao je danas Bajramović, što se ispostavilo obmanom. 

Razlog ovim napetostima i sukobima je svakako jučer u Sarajevu dogovorena koalicija između SDA i NES-a za formiranje vlasti u Unsko-sanskom kantonu, iako je ranije najavljeno da je izvjestan dogovor NIP-a i SDA. To se očigledno negativno odrazilo na raspoloženje unutar struktura Naroda i Pravde, posebno u USK. 

Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...