IAKO SE BELGIJSKI NAPADAČ NE SLAŽE S NJIM: Izvršni direktor Intera potvrdio da se Lukaku na ljeto...

(...) vraća u Chelsea.

  • Zabava

  • 15. Mar. 2023  15. Mar. 2023

  • 0

Belgijski fudbaler Romelu Lukaku vratiće se na kraju sezone u Chelsea sa pozajmice u Interu, bez obzira na igru koju bude prikazao u italijanskoj ekipi.

Lukaku se prošlog ljeta vratio u Inter na jednogodišnju pozajmicu, samo godinu dana pošto je prešao u Chelsea iz milanskog kluba.

Belgijski napadač se nije dobro snašao na Stamford Bridgeu, a lošu formu nastavio je da prikazuje i u Interu, za koji je u 18 utakmica postigao pet golova.

Lukaku je rekao da ne namjerava da se vrati u London, ali izvršni direktor Intera Beppe Marotta ne misli isto.

"Pozajmica je na jednu sezonu, pa 30. juna, bez obzira kako bude igrao, on će se vratiti u Chelsea", rekao je Marotta za Sky Italia.

"Ovo je bila sezona bez presedana, naravno mislim na Svjetsko prvenstvo. Lukaku se nije vratio u fizičku formu koja mu je potrebna da bi igrao najbolji fudbal. On i dalje nije na svom najboljem nivou ili igrač koga smo gledali prethodnih godina", dodao je on.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...