NEOČEKIVANA PODRŠKA: Adele poslala upozorenje Piquéu nakon što je vidjela Shakirin nastup (FOTO)

Opaska se odnosila na Shakirinu izvedbu osvetničke pjesme "TQG" u vrlo gledanom "The Tonight Showu".

  • Show

  • 15. Mar. 2023  

  • 0

Kolumbijskoj pjevačici Shakiri stigla je neočekivana podrška nakon boli koju joj je priuštio bivši partner Gerard Piqué.

Pop diva Adele i pružila joj je javnu podršku. Na svom subotnjem nastupu u Las Vegasu, pjevačica je rekla: "Gledala sam sinoć Shakirin nastup kod Jimmyja Fallona. Ups, njen bivši muž je u nevolji!".

Opaska se odnosila na Shakirinu izvedbu osvetničke pjesme "TQG" u vrlo gledanom "The Tonight Showu". Pritom je plesala raspuštene kose, u korzetu s visokim, kožnatim gaćicama i hlačama nalik na kaubojske, seksepilnija no ikad. Pjevala je s toliko poleta i energije da je glasom i pojavom zadivila Jimmyja Fallona, što baš nije lako jer su mu gošće najljepše i najveće zvijezde zabavljačke industrije.

Još je teže pridobiti na svoju stranu Adele jer Britanka dosad nije komentirala raskid te 11-godišnje veze i muke kroz koje je prošla njezina kolegica. Vjeruje se da se svrstala u "tim Shakira" i osuđuje ponašanje bivšeg nogometaša, njegovu nevjeru s Clarom Chia Marti dok je još bio u vezi sa Shakirom, piše Gloria.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...