LAURA MARIN NE KRIJE EMOCIJE: "Hvala svima koji su omogućili da za mene više nije 'Sarajevo' nego 'Moje Sarajevo'"

"Dolazim iz ateističke porodice i društva, ali moja vjera u Boga posljednjih godina raste, mogu slobodno da kažem, zbog ovog naroda", kazala je Laura

  • Estrada

  • 15. Mar. 2023  

  • 0

Laura Marin vratila se u Španiju nakon posjete Sarajevu i podijelila s koncerta Halida Bešlića, gdje je bila specijalna gošća.

Ona se tom prilikom oglasila na svom Instagram profilu gdje je u emotivnom postu rezimirala svoja iskustva o Sarajevu, Bosni i Hercegovini i domaćoj publici.

Njenu objavu prenosimo u cjelosti:

"Pišem iz moje voljene Korunje, pokušavajući zauvijek sačuvati svaku emociju koje sam osjećala u zadnjih dana. Neću da vam govorim o tome kako je posebno Sarajevo, kakav je osjećaj na njegovim ulicama, kakve su njihovi ljudi. To morate doživjeti.

Svi mi imamo nesreće u životu, izazove za koje mislimo da ih nikada nećemo moći pobijediti. I kad ih pobijediš, izgleda da su sljedeći čak i veći. Dolazim iz ateističke porodice i društva, ali moja vjera u Boga posljednjih godina raste. Mogu slobodno da kažem, zbog ovog naroda. Vi ste me naučili šta je Božija moć.

Najbolji način da poštujete Boga, osim da budete dobar čovjek i pomažete drugima, jeste živjeti. Živjeti svaki dan ostavljajući iza sebe sve strahove i boli. Jednostavno nastaviti. Mogu samo biti zahvalna što sam prije mnogo godina primila taj poziv i svaki dan osjećam taj unutrašnji glas koji me doveo ovdje.

Hvala, s kraja moje duše, Halidu, njegovoj ekipi, i svakoj osobi koja je omogućila da u mom srcu više nije “Sarajevo” nego “Moje Sarajevo”, napisala je Laura Marin na Instagramu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...