SAKA JE PREJAK NA TOJ POZICIJI: Najskuplje je pojačanje Arsenala u historiji, sada je četiri puta jeftiniji

Ugovor mu traje do 2024. godine i Arsenal ima posljednju šansu da ga proda, pa je izvjesno da će to učiniti po znatno nižoj cijeni.

  • Zabava

  • 17. Mar. 2023  17. Mar. 2023

  • 0

Nicolas Pepe, za mnoge zaboravljen, fudbaler je koji je ove sezone van prvog tima Arsenala, a mogao bi večeras da se vrati u ekipu Nice gdje je na posudbi.

Ovaj igrač je podbacio, očekivanja su bila velika u Arsenalu, ali sada i da se vrati u tim, prenose Sportske.ba, jasno je da Saka ima ogromnu prednost po desnoj strani i da je prvi izbor kod Artete, a da pritom ima još nekoliko igrača koji mogu odgovoriti zadacima te pozicije i to veoma uspješno.

Dakle, izvjesno je da ga u Arsenalu ne žele, praktično su priznali grešku slanjem ovog igrača na posudbu, a napomenimo i to da je Pepe ove sezone u Nici odigrao 23 utakmice i da je postigao solidnih osam golova. Ništa više od tog “solidnih”.

Ugovor mu traje do 2024. godine i Arsenal ima posljednju šansu da ga proda, pa je izvjesno da će to učiniti po znatno nižoj cijeni.

Koja mu je cijena? Oko četiri puta manja nego kada su ga kupili za 80 miliona eura.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...