ZA BANJALUČANE NEMA MJESTA: Piksi saopštio spisak igrača sa kojima Srbija kreće u pohod za Evropsko prvenstvo  

Srbija nije igrala na Evropskom prvenstvu od 2000. godine kada je Piksi bio igrač, pa se svi nadaju da je vrijeme da se istorija promijeni u selektorskom mandatu.  

  • Sport

  • 17. Mar. 2023  

  • 1

Fudbalska reprezentacija Srbije 24. marta počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo utakmicom protiv Litvanije na stadionu "Rajko Mitić", a Dragan Stojković Piksi skratio je prvobitni spisak. 

Kako piše banjalučki portal Srpskainfo, pažnju privlači činjenica da na spisku nema dvojice Banjalučana - golmana Vladana Kovačevića, koji je dobio zeleno svijetlo da nastupi za orlove i bio na širem spisku. Na spisku nema ni drugog momka iz Banja Luke, Srđana Babića, koji je učestvovao na Svjetskom prvenstvu u Kataru. 

Srbija nije igrala na Evropskom prvenstvu od 2000. godine kada je Piksi bio igrač, pa se svi nadaju da je vrijeme da se istorija promijeni u selektorskom mandatu.  

Selektor Stojković je izabrao ove igrače: 

GOLMANI: Vanja Milinković Savić (Torino), Predrag Rajković (Majorka), Marko Dmitrović (Sevilja) i Dragan Rosić (Radnički Niš) 

ODBRANA: Nikola Milenković (Fiorentina), Strahinja Eraković (Crvena zvezda), Nemanja Gudelj (Sevilja), Erhan Mašović (Bohum), Nemanja Stojić (TSC) i Strahinja Pavlović (RB Slacburg). 

VEZNI RED: Filip Kostić (Juventus), Filip Mladenović (Legija), Ivan Ilić (Torino), Uroš Račić (Braga), Saša Lukić (Fulam), Marko Grujić (Porto), Andrija Živković (PAOK), Lazar Samardžić (Udineze) i Nemanja Radonjić (Torino). 

NAPAD: Filip Đuričić (Sampdorija), Sergej Milinković-Savić (Lacio), Dušan Tadić (Ajaks), Aleksandar Mitrović (Fulam), Luka Jović (Fiorentina), Dušan Vlahović (Juventus) i Dejan Joveljić (LA Galaksi).

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...