VELIKI SKANDAL U BEOGRADU: Sin pretukao bivšeg selektora Srbije, istraga u toku

Vuković je kao igrač osvojio zlatnu olimpijsku medalju s reprezentacijom Jugoslavije 1984. godine u Los Angelesu, kao i zlato dvije godine kasnije na Svjetskom prvenstvu.

  • Hronika

  • 17. Mar. 2023  

  • 1

Veselina Vukovića (65) bivšeg selektor rukometne reprezentacije Srbije pretukao je sin P.V. (35), saznaje Telegraf.

Kako piše srpski Telegraf, sin ga je napao ispred beogradske Specijalne bolnice za bolesti ovisnosti.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnijelo je krivičnu prijavu protiv Vukovićevog sina, nije poznata težina povreda, a ono što se zna je da je bivši selektor Srbije odbio doktorsku pomoć. Istraga je u toku, a i dalje nije poznat uzrok fizičkog napada.

Vuković je kao igrač osvojio zlatnu olimpijsku medalju s reprezentacijom Jugoslavije 1984. godine u Los Angelesu, kao i zlato dvije godine kasnije na Svjetskom prvenstvu.

Od 2010. godine pa do 2013. bio je selektor rukometne reprezentacije Srbije, a najveći uspjeh u njegovoj trenerskoj karijeri, kao i posljednja srpska medalja na velikim takmičenjima, bila je srebrna s Eura 2012. godine koje se igralo u Srbiji.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...