AZRA JE HTJELA BITI DADILJA: Preko Facebooka tražila posao u Beogradu

Djevojka se na grupi oglasila putem objave 26. januara ove godine, a putem komentara javljala na nekoliko oglasa roditelja koji su bili u potrazi za dadiljom

  • Hronika

  • 17. Mar. 2023  

  • 0

Dvadesetdvogodišnja Azra Š. koja je uhapšena po potjernici u Sarajevu zbog sumnje da je bila saučesnik u ubistvu Ranka Radoševića (54) Eskobara u Rušnju, dugo je na jednoj Facebook grupi za čuvanje djece tražila posao, a odmah nakon hapšenja oglasio se administrator grupe sa upozorenjem o djevojci.

Naime, na Facebook grupi koja broji više od 10.000 članova, osumnjičena za saučesništvo u ubistvu u Rušnju, Azra Š. pokušavala je da se angažuje kao dadilja.

Nakon što je vijest o hapšenju djevojke odjeknula, oglasila se i administratorka grupe, piše Telegraf.

"Dragi članovi, moram sa vama da podijelim link i još jednom ponovim da dobro provjeravate koga angažujete. Nadam se da niko iz naše grupe nije sarađivao sa dole pomenutom djevojkom. Uhapšena je, napustila je grupu pre tri dana, ali se duže vrijeme oglašavala i tražila posao", napisala je administartorka.

alt

Djevojka se na grupi oglasila putem objave 26. januara ove godine, a putem komentara javljala na nekoliko oglasa roditelja koji su bili u potrazi za dadiljom.

"Drage mame, moje ime je Azra i studentkinja sam master studija sociologije u Sarajevu. Trenutno sam u Beogradu, a u Sarajevo bih morala ponekad otići na dan – dva zbog ispita. Imam dugogodišnje iskustvo sa čuvanjem dece, a do skoro sam čuvala četvoro u jednoj porodici. Lokacijski bi mi najviše odgovarao Zemun i okolina Zemuna, ali ako postoje linije do Vašeg mjesta stanovanja, onda nema problema. Ako Vam je potrebna osoba za čuvanje Vaših mališana javite mi se. Prijatan pozdrav svim", napisala je.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...