STIGLA REAKCIJA SNSD-a:" U SDA su se previše bavili Miloradom Dodikom, a nedovoljno licima za koje danas traže zaštitu"

U saopštenju se naglašava da činjenica da se jedna stranka bavi predsjednikom druge stranke govori da ta stranka ili nema posla ili taj posao ne radi kako treba.

  • Politika

  • 18. Mar. 2023  

  • 2

Iz SNSD-a su se oglasili povodom današnjih zaključaka sa sjednice Glavnog odbora SDA.

"Kad se pogledaju svi zaključci Glavnog odbora SDA može se uočiti da su se oni danas bavili Miloradom Dodikom, te članovima stranke koje su pokušali oprati pred javnošću, od Sebije Izetbegović preko Osmana Mehmedagića do Huseina Kavazovića, saopšteno je iz SNSD-a.

U saopštenju se naglašava da činjenica da se jedna stranka bavi predsjednikom druge stranke govori da ta stranka ili nema posla ili taj posao ne radi kako treba, a čini se da je ovo drugo slučaj.

"Gubitak tolikog broja glasova koliko je SDA izgubila na posljednjim izborima može se upravo objasniti zaključcima Glavnog odbora. Previše su se bavili Miloradom Dodikom, a nedovoljno licima za koje danas traže zaštitu", naveli su iz ove stranke.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...