TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KONJICA: Jedna osoba povrijeđena u sudaru dva Audija

Kako javljaju brojni vozači, stvorene su kilometarske kolone na cesti prema Sarajevu, koristi se i obilaznica

  • Hronika

  • 18. Mar. 2023  

  • 0

U 17:30 došlo je do teške saobraćajne nesreće u mjestu Živašnica na magistralnom putu Konjic-Sarajevo.

U nesreći su učestvovala dva vozila Audi, kojim je upravljao K. I. (1998.) i Škoda Octavia, kojim je upravljao M.U. (1963,), oba iz Konjica.

Povrede neutvrđenog stepena zadobio je M.U., kojem je pružena pomoć u Hitnoj medicinkoj službi, nakon čega je pušten kući.

U vrijeme vršenja policijskog uviđaja saobraćaj je bio obustavljen do 18:30, ali se odvijao alternativnim pravcem kroz naselje Živašnica.

Kako javljaju brojni vozači, stvorene su kilometarske kolone na cesti prema Sarajevu, koristi se i obilaznica, piše Radio Konjic.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...