VOJIN MIJATOVIĆ O VEČERAŠNJEM NAPADU U BANJOJ LUCU: "Nisu problem LGBT aktivisti, već pe*eri na vlasti"

Mijatović je, između ostalog, poručio da zabrana bilo čije slobode nije ništa drugo nego fašizam.

  • Mini market

  • 18. Mar. 2023  18. Mar. 2023

  • 0

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a osudio je večerašnji napad u Banjaluci u kojem je veća grupa huligana fizički nasrnula na aktiviste "BH Parade ponosa". 

Mijatović je poručio da zabrana bilo čije slobode nije ništa drugo nego fašizam.

“Odluka vlasti u Banjaluci i Republici Srpskoj da zabrane šetnju LGBT aktivista predstavlja direktno kršenje elementarnih ljudskih prava. Napad huligana večeras u Banjaluci je posljedica nakaradnih stavova vlastodržaca. Najoštrije osuđujem napad i tražim od MUP-a RS da se počionioci otkriju i uhapse”, naveo je Mijatović, a iznad fotografije u opisu objave na Facebooku je napisao da “nisu problem LGBT aktivisti, već pe*eri na vlasti”.

NISU PROBLEM LGBT AKTIVISTI, VEĆ PEDERI NA VLASTI!

Objavljuje Vojin MijatovicSubota, 18. ožujka 2023.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...