ZASTRAŠUJUĆE PODRHTAVANJE TLA ZABILJEŽENO KAMEROM: Pogledajte šta se događalo u programu uživo tokom prvog udara... (VIDEO)

Poginulo je četrnaest osoba, a najmanje 126 ih je ozlijeđeno.

  • Hronika

  • 19. Mar. 2023  

  • 1

Snažan potres koji je jučer nešto iza podneva po lokalnom vremenu pogodio obalu Ekvadora zabilježile su kamere lokalne televizije. Naime, potres se dogodio usred emitiranja uživo.

Nakon prvog udara, voditelj i gosti prekinuli su emisiju i čekajući da se trešnja smiri, tek je jedan odmah požurio prema izlazu. No kako je podrhtavanje postajalo sve jače, na kraju su svi ustali i potražili zaklon, a emitiranje je prekinuto.

Podsjetimo, Ekvador su pogodila dva potresa - prvi potres bio je 6,5 u 12:12, a drugi magnitude 4,8 u 12:22 po ekvadorskom vremenu.

Poginulo je četrnaest osoba, a najmanje 126 ih je ozlijeđeno. Epicentar potresa bio je u gradu Balao u obalnom pojasu zemlje.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...