PORUKA IZ BANJE LUKE RAZBJESNILA GORICU DODIK I PEJKU MEDIĆ: „Odvratni ste, vi ste jedna velika nula…“

Ne stišavaju se reakcije na sramotni napad na aktiviste u Banjoj Luci.

  • Mini market

  • 19. Mar. 2023  19. Mar. 2023

  • 4

Dok se redaju osude na napad iz civiliziranog svijeta, iz Banje Luke stižu otrovne strelice od strane Gorice Dodik, kćerke predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika.

Podsjetimo, huligani su sinoć u Banjoj Luci napali aktivisticu i novinarku Vanju Stokić i njenog momka. Napad se dogodio u naselju Obilićevo, a meta su bili aktivsti okupljeni oko pokreta "BH Parade ponosa".

Iz Udruženja Oštra nula poslali su jasne poruke.

 -Bošnjaci koji lajkom pružaju podršku huliganima i pišu bravo Banjaluka, samo da vas podsjetimo da je to ista ideologija (drugi ljudi samo) koji su vas etnički čistili iz Banjaluke, činili ratne zličine i genocid! Nemojte biti licemjeri, poručili su iz Udruženja Oštra nula iz Banje Luke.

Ovakav stav zasmetao je Gorici Dodik, Pejki Medić, ali i veći nacionalista i desničara na društvenim mrežama.

-Evo ko nam raspiruje nacionalnu mržnju u BiH, nije im u planu da Bošnjaci i Srbi imaju isto mišljenje o nečemu pa odmah potežu kvazi etničko ćišćenje. Oštra nula ne s***te više, j***o vas i rat i mržnja, odvratni ste. I jeste jedna velika nula, poručila je kćerka Milorada Dodika u pokušaju relativiziranja etničkog čišćenja u tom gradu.

-To su "udruženja" koje se bore za ravnopravnost. Oni samo šire ljubav u Banja Luci i Sarajevu. Izdržite junaci, poručila je Pejka Medić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...