STRAŠAN TRENUTAK U PROGRAMU UŽIVO: Meteorologinja se onesvijestila tokom emisije, odmah je pala sa stolice (VIDEO)

Televizijske kamere zabilježile su strašan trenutak kada su se meteorologinji preokrenule oči u glavi, izgubila je boju lica, a onda su je izdale i noge.

  • Šareni svijet

  • 19. Mar. 2023  

  • 0

Meteorologinja iz Los Angelesa, Alissa Carlson Schwartz onesvijestila se usred emisije uživo koja se prikazivala na kanalu CBS. Televizijske kamere zabilježile su strašan trenutak kada su se meteorologinji preokrenule oči u glavi, izgubila je boju lica, a onda su je izdale i noge. Na početku priloga, dok je razgovarala s kolegicama pokušala je ostati pribrana i nasmiješena, ali bilo je vidljivo da nešto nije u redu. 

Voditeljice Nichelle Medina i Rachel Kim nisu primijetile da se Alissa onesvijestila, te su joj se obratile riječima: 'Alissa ovo je mir prije oluje'. Samo nekoliko sekundi kasnije Kim je ispustila iznenađeni uzvik 'oh' i počela se meškoljiti u stolcu kako bi vidjela meteorologinju koja je bila na drugom kraju studija. 

"Mislim da ćemo sada trebati pauzu", rekla je Medina publici, a Kim je samo kratko rekla: "Da".

Show se nije ponovno vratio na program, a kako pišu američki mediji puštali su neke ranije snimljene segmente. 

Nekoliko sati kasnije javila se meteorologinja na društvenim mrežama, napisavši kako je zahvala na svim porukama i brizi, ali da će sve biti ok. 

Nije poznato zašto se onesvijestila, no slično se dogodilo 2014. godine, kada je radila na drugoj televiziji. Mijenjala je kolegicu i iznenada usred prijenosa povratila. 

Nakon što je posjetila doktora otkriveno je da joj jedan srčani zalisak curi, Rekli su joj da ne znaju koliko će još trajati. No, nakon što je dobila dijete, matične stanice iz trudnoće pomogle su da se srce popravi. 

Nema informacija o tome je li i ovaj događaj povezan s njenim problemima sa srcem. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...