OPĆINA STARI GRAD ZAMJERILA BENJAMINI KARIĆ: Ko je ukrasio Baščaršiju uoči ramazana?

Gradonačelnica Karić na društvenim mrežama je objavila fotografije ukrašene Baščaršije uz riječi: "U duhu ramazana, blista nam Baščaršija"

  • Društvo

  • 19. Mar. 2023  19. Mar. 2023

  • 3

Općina Stari Grad iznijela je na svojoj Facebook stranici primjedbu na objavu gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić na društvenim mrežama, a povodom ukrašavanja Baščaršije povodom ramazana.

"Općina Stari Grad se zahvaljuje gradonačelnici Sarajeva na promoviranju naših projekata. Pozivamo gradonačelnicu na objektivno informisanje javnosti i navođenje Općine Stari Grad kao implementatora ovog projekta jer je u komentarima evidentno da je pratioce dovela u zabludu da su ovo njene zasluge", saopćili su iz Općine Stari Grad.

Gradonačelnica Karić na društvenim mrežama je objavila fotografije ukrašene Baščaršije uz riječi: "U duhu ramazana, blista nam Baščaršija". Nije precizirala da je riječ o projektu Općine Stari Grad.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...