REUF BAJROVIĆ OTKRIVA: "Dritan Abazović je vrlo otvoreno išao po naputke u Beograd, a Jakov Milatović će raditi isto..."

Reuf Bajrović je naveo da je Crna Gora postala satelit Srbije.

  • Regija

  • 19. Mar. 2023  

  • 2

"Dritan Abazović je vrlo otvoreno išao po naputke u Beograd. Milatović će isto to raditi. Radi se o čovjeku koji je ozbiljan nacionalista. Imamo Bosnu i Hercegovinu i Kosovo koji će se nastaviti opirati ‘OpJakoven Balkanu’. Ako Crna Gora ode u pravcu Srspkog sveta, onda se i dinamika u BiH mijenja. Jako će teško biti objasniti narodu zašto nakon 30 godina idemo u skup država iz kojeg smo se jedva otrgli", izjavio je potpredsjednik Američko-evropske alijanse Reuf Bajrović gostujući u emisiji "Istraga Sedmice" koju vodi novinar Avdo Avdić na televiziji Hayat.

Prema prvim rezultatima, Milo Đukanović i Jakov Milatović idu u drugi krug.

Reuf Bajrović je naveo da je Crna Gora postala satelit Srbije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...