SLAVNA MANEKENKA UHVAĆENA „U AKCIJI“: Samo nekoliko sedmica nakon razvoda, ponovo ljubi…

Viđena je u društvu novog muškarca samo nekoliko mjeseci nakon vijesti da se rastaje od svog supruga Toma Bradyja.

  • Estrada

  • 21. Mar. 2023  

  • 1

Manekenka Gisele Bundchen provodi vrijeme nakon razvoda s Tomom Bradyjem. Gisele je fotografirana na Kostarici u kupaćem kostimu, a onda su je paparazzi uhvatili u društvu zanimljive osobe.

Gisele je šetala s dva muškarca te su u medijima odmah krenula šuškanja kako ima novu ljubav. Izvor blizak manekenki otkrio je o kome se radi.

"Gisele provodi vrijeme s Jeffreyjem Sofferom", rekao je izvor za Daily Mail.

On je vlasnik hotela Fontainebleau u Miamiju.

"Viđaju se već nekoliko mjeseci i tajno se sastaju otprilike jednom sedmično", govori izvor.

Također se navodi da su milijarder i Brady prvo postali prijatelji 2020. godine kada je bivši par kupio zemljište za gradnju kuće pored Sofferove vile u Miamiju. Brady se brzo sprijateljio s Sofferom i viđen je kako se druži s njim nekoliko puta, posljednji put krajem siječnja u društvu drugih prijatelja, uključujući Davida Beckhama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...