DŽEKIN SAIGRAČ IZ INTERA NEĆE IGRATI PROTIV REPREZENTACIJE BiH: Poiavio se na okupljanju, ali ima bolove čak i kada miruje

Kapiten fudbalske reprezentacije Slovačke i fudbaler Intera Milan Škriniar neće igrati u prve dvije utakmice kvalifikacija za EURO protiv Luksemburga 23. marta u Trnavi i Bosne i Hercegovine 26. marta u Bratislavi.

  • Sport

  • 21. Mar. 2023  21. Mar. 2023

  • 0

Džekin saigrač iz Intera duže vremena ima problema s leđima.

Škriniar se pojavio na okupljanju, pregledala ga je medicinska služba reprezentacije, nakon čega je ustanovljeno da ne može pomoći saigračima.

Magnetnom rezonancom je ustanovljeno da pouzdani defanzivac ima oštećenje međupršljenskog diska.

"Ima bolove čak i kada miruje. On nije u stanju da nam pomogne u predstojećim kvalifikacionim utakmicama", rečeno je iz ljekarske službe reprezentacije Slovačke.

Škriniar je izabran za najboljeg igrača Slovačke u 2022. godini.

Po okončanju ove sezone napustit će Inter i pridružiti se PSG-u.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...