PROCURIO SNIMAK: Helikopter pogođen raketom, ruski piloti se katapultirali…

Trenutno nema dostupnih informacija o statusu pilota helikoptera.

  • Svijet

  • 22. Mar. 2023  

  • 0

U dramatičnom video snimku prikazan je ruski helikopter Ka-52 Aligator koji je pogođen nečim što izgleda kao ukrajinska protuzračna raketa.

Snimak se prvi put pojavio na internetu 20. marta i postao je viralan na društvenim mrežama. Na snimci se vidi plamen dima odmah nakon što su se pilot i kopilot katapultirali iz helikoptera.

Video-snimak se prekida prije nego što se katapultiranje može u potpunosti vidjeti. Trenutno nema dostupnih informacija o statusu pilota helikoptera. Lokacija i vrijeme snimanja spota još uvijek nisu poznati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...