STRAVIČAN DOGAĐAJ U SARAJEVSKOM NASELJU BUĆA POTOK: Potvrđena optužnica protiv Jusmila Eminića koji je zapalio oca

Eminić se tereti da je 1. oktobra ispred porodične kuće u sarajevskom naselju Buća Potok usmrtio oca poslije verbalnog sukoba.

  • Hronika

  • 22. Mar. 2023  22. Mar. 2023

  • 1

Kantonalni sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu protiv Jusmila Eminića koja ga tereti da je u oktobru prošle godine polio oca benzinom i zapalio ga, nakon čega je on preminuo od opekotina.

Eminić se tereti da je 1. oktobra ispred porodične kuće u sarajevskom naselju Buća Potok usmrtio oca poslije verbalnog sukoba.

Otac, čiji su inicijali J.E, podlegao je dan nakon ovog događaja u Kliničkom centru u Sarajevu od opekotina koje su mu zahvatile 75 odsto tijela, saopšteno je iz Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Postupajući tužilac predložio je produženje pritvora Eminiću nakon potrvđivanja optužnice.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...