DENIS BEĆIROVIĆ ČESTITAO RAMAZAN: "Neka naše molitve u ovom ramazanu budu i uz narode Turske i Sirije..."

(...) pogođene katastrofalnim zemljotresima.

  • Društvo

  • 22. Mar. 2023  22. Mar. 2023

  • 2

Član Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović čestitao je nastupajući mjesec ramazan reisu-l-ulemi Islamske zajednice u BiH dr. Huseinu ef. Kavazoviću i muslimanima u Bosni i Hercegovini i svijetu. 

„Svim muslimanima i muslimankama u Bosni i Hercegovini, regiji i svijetu upućujem najiskrenije čestitke povodom ramazana, uz želju da dani mjeseca milosti i sabura budu svakome prilika da pokaže dobro i oprost.

Kroz osjećaj solidarnosti jačajmo porodične, prijateljske i dobrosusjedske veze, gradimo nove odnose, povjerenje i zajedništvo u društvu. Neka naše molitve u ovom ramazanu budu i uz narode Turske i Sirije, pogođene katastrofalnim zemljotresima.

Molimo se za spas svih ljudi i ne zatvarajmo oči prema onima kojima su potrebna naša podrška, pomoć i lijepa riječ. Ramazan šerif mubarek olsun!“

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...