"MJESEC MILOSTI, OPROSTA...": Vučić uputio čestitke vjernicima islamske vjeroispovijesti povodom ramazana

“Ramazan šerif mubarek olsun!”, poručio je Vučić.

  • Regija

  • 22. Mar. 2023  22. Mar. 2023

  • 3

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas vjernicima islamske vjeroispovijesti u Srbiji uoči sutrašnjeg početka svetog muslimanskog mjeseca ramazana.

“Neka ovaj sveti mjesec donese dobra djela i da ga provedete u zdravlju, sreći i miru, zajedno sa svojim porodicama”, navodi se u čestitki Vučića koju je prenio njegov kabinet.

“Ramazan je mjesec milosti, oprosta i blagostanja”, naveo je Vučić i poželio da ojačamo naše međusobne veze, uvažavanje i afirmišemo bogatstvo Srbije koje donose etničke, kulturne i vjerske različitosti na dobrobit svih naših građana”.

“Ramazan šerif mubarek olsun!”, poručio je Vučić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...