PRIJATELJ OTKRIO POTRESNE DETALJE: "Schumacherova supruga je posljednjih 10 godina zatvorenica, ne smije nigdje..."

Jordan je odmah nakon nesreće htio doći vidjeti Michaela, ali mu je to Corina zabranila. On se, sada otkriva, zbog toga uopće ne ljuti.

  • Show

  • 22. Mar. 2023  22. Mar. 2023

  • 0

Michael Schumacher je 2013. godine pretrpio tešku nesreću na skijanju u francuskim Alpama. Legendarni vozač Formule 1 izgubio je kontrolu na skijama te je pao i glavom udario u kamen. Operisan je u nekoliko navrata te je nakon toga u induciranoj komi iz koje je izašao 2014. godine.

Iako je njegova glasnogovornica rekla kako reagira na dodire i zvuk, većih pomaka nema. Također, porodica sedmerostrukog prvaka Formule 1 ne otkriva puno o njegovom stanju. Mnoge obožavatelje zanima kakva je situacija, ali nove informacija "kapnu" tu i tamo, najčešće od strane nekog porodičnog prijatelja.

Sada je o cijeloj toj situaciji progovorio poznati Irac Eddie Jordan, osnivač Jordan Grand Prix ekipe te čovjek koji je 1991. godine Schumacheru dao priliku da debitira u F1. Jordan je pohvalno govorio o Michaelovoj supruzi Corini, koja se brine za njihovu privatnost i nazvao njegovim anđelom čuvarom, ali i istaknuo da je poput "zatvorenice" u borbi da sačuva Michaelovu privatnost.

"To je stravična situacija za Michaela i Corinu. Ona u deset godina, koliko je prošlo od tada, nije mogla otići na zabavu, na ručak ili bilo što. Ona je kao zatvorenica jer bi svi htjeli razgovarati s njom o Michaelu kad je ne treba podsjećati na to svake minute", poručio je Jordan u razgovoru za Sun.

ImageCorina Schumacher (Foto: Profimedia)

Jordan je odmah nakon nesreće htio doći vidjeti Michaela, ali mu je to Corina zabranila. On se, sada otkriva, zbog toga uopće ne ljuti.

"Corina je postavila neka pravila, ona je sjajna djevojka, znam je i od prije nego što je upoznala Michela. Htio sam vidjeti Michaela nakon nesreće i Corina me je odbila s pravom. Previše ga je ljudi tada htjelo biti pored njega", otkriva Jordan.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...